Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt ljus

Som att närma
sig en
outlöst mina
smeker jag med respekt
i närheten av din
vagina

Mina läppar omsluter
dina hårda bröstvårtor
tungan leker

Andetagen
går
ner mellan dina bröst
förändrar din röst
och naveln
passeras

Nu är alla
ljus gröna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger
Publicerad 2005-11-28 21:46



Bookmark and Share


  Lola
Finfin erotism!
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan