Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett inlägg i frågan om asylpolitiken där jag på ett personligt plan har sett hur omänsklig den är.


Har du tänkt?

Vi ska inte ta emot!
du ska ut!
det finns ingen plats!

men har du tänkt på?

att bakom dossiernummer
bakom varje konstigt namn
besvärligt fall

finns en människa
som har samma behov av
trygghet
som du och jag




Fri vers (Fri form) av rödmaria
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-25 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rödmaria
rödmaria