Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En person som kom och gick i mitt liv men som lämnade ett avtryck.


Minnena

du och jag
dagarna vi
hade

minnena
tunnas
ut

likt
snöflingan

som
sakta
dalar
ner

och finner en
kort
vila

i
min
hand




Fri vers (Prosapoesi) av rödmaria
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-12 12:45



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Fint och mjukt skrivet om ett möte som lämnat spår efter sig.
Gillar.
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

rödmaria
rödmaria