Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångerfyllt rim


Snälla mamma -
nu gör det detsamma
du ej var snäll
då när du gav mig smäll -
var nu du här
jag höll dig kär




Bunden vers (Rim) av vera gade VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 19:39

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Stora syster
var ej dyster
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP