Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vita samhället

vit hy på svart samvete
vit hy på svart sammet
utblottad, fylld av...
fylld av honom
hans vidriga stank
hans vidriga hy
hans vidriga ...

De kysser sina barn
på deras vita hy,
vit hy på vit bomull
svarta läpar på vit hy

de kysser sina fruar
på deras vita hy,
vit hy på vit bomull
svart samvete på vit hy

De fyller sig med SASs fria drinkar
fyller sig med frihet
de drömmer om att fylla henne
fylla henne med...

svarta läppar på vit hy
svarta klor i vit hy
svart man på henne
vit hy på svart samhälle




Fri vers av Kristian Horn
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-11-28 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn