Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur

~~~


hur ber man om förlåtelse
när alla ord redan är sagda?





~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-11-28 22:56



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Verkligen en frågeställning som man får tänka på ett bra tag för att finna svaret på...
2005-12-28

  Propella
Den här gick rakt in i hjärtat och satte sig. Oj oj oj, så mycket smärta.
2005-12-08

    BrokenHearted
men gud, satt precis och tänkte på det.
så jävla svårt, det är det.. speciellt om man menade det man sa, eller om personen ifråga menade det han eller hon sa.
usch.
2005-12-03

  vega lando
två rader.
en fråga.
jag har inget svar att ge dig.
men din fråga berör mig djupt.
kan känna igen mig mkycket i den förtvivlan och handfallenhet som jag tolkar i dessa rader.
när alla ord redan är sagda, vad har man då kvar?
2005-11-29

  Lola
Ja, Hur?
Jag behöver verkligen veta.

För övrigt väldigt direkta och träffande rader. Fullkomliga i sin fåordighet.
2005-11-29

  Daniel_78 VIP
en tystnad kan vara i vördnad..
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan