Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 






Mitt jag, en boning

 

Som en spegel
av enkelhet 

Som rymmer
så mycket mer
om jag öppnar
det som vill

Allt går om,
som en omväg
och en del går till
vägs ände

Måtte jag aldrig stå där
så stilla som ingenting

Mig själv, längst ifrån
utan like 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-26 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du beskriver väl hur utsatt man kan vara
tack för den Elaine
2010-11-01

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Obegränsad blir man aldrig utan sitt ursprung.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP