Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
defrag


inget

jag glömmer alltid att du ser mig
varje gång när jag tänker på slutet
jag märker inte att du lyssnar
och jag talar ut omedvetet
jag fattar inte att jag har dig
och fortfarande söker efter ljuset

jag glömmer hur vi båda
har fastnat den där gången,
i varandras ögon
och vi glömde allt i nuet.






Övriga genrer av gabor nagy
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-11-28 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rättelse:
'man skall inte vara SÅ HÅRD mot sig själv...'
2005-12-01

    ej medlem längre
fint, känsligt o lågmält
(det är kanske lite för mycket 'glömmer alltid'
du har ju inte glömt det...)
det var ett fint ögonblick du minns
di 'vi glömde allt i nuet'

men var är dina tidigare texter?!
man skall inte vara sård mot sig själv...
...det räcker att förbättra dikterna...

M
2005-12-01

  mariann
Fint! Som jag tolkar det när man tar den man har nära för givet, känslorna glöms så lätt bort.
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

gabor nagy
gabor nagy

Senast publicerade
bara ord
förra veckan
west
inget
* Se alla