Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord

vart ska du min egen ?
vad hittar du på vägen ?
jag gillar dina drömmar men
du fryser hela sommaren
den dörr kan inte vara jag
där mina egna händer bankar
jag sitter här och väntar
med uteslutna egna tankar







Övriga genrer av gabor nagy
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-12-02 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gabor nagy
gabor nagy

Senast publicerade
bara ord
förra veckan
west
inget
* Se alla