Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millenium

Pappa

Dog

Den natten

Då jag fick en

Cigarr i ögat


Det var så trångt

Och

Europe spelade i Riddarfjärden

Vi bar alkohol i blodet

Och jag tror jag fick en knuff


Det brändes


Det kom ett brev hem

Några veckor senare


Avsändare Malmö Stad


Din far har påträffats

Död

Har inga tillgångar


Synd


Jag hade

Velat träffa

Dig


Pappa


Det svider än idag i ögat








Fri vers av Obolo
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 18:09



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
fint :)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Obolo