Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till människorna jag håller av.


Under mitt tak. Under mitt skinn.

Här är jag nu.
Här vill jag vara.
Med mig.
Med dig.
Och tillsammans med alla
som faktiskt betyder någonting.

För vi spelar roll. Gör en märkvärdig skillnad.
Under mitt tak. Under mitt skinn.

Så, håll om mig nu.
Lev med mig nu.
Göm inte det som vill vara sagt.

Ge mig en blick. Ge mig ett ord.
Ge det som betyder utan din rädsla.

Jag tar emot. Jag ger tillbaka.
Det energin föder
mellan oss.




Fri vers av Tina-sol
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 19:13



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj! Vilken fantastiskt underbar text.
Vacker och mänsklig.
Borde tonsättas.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol