Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen

En sekund för länge så jag molnens
vackra dans
Och solen oemotståndliga
glans

Den sekunden insåg jag att himlen
faktiskt fanns
Och jag tog min allra sista
chans




Fri vers av ofin
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ofin