Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mamma

Jag vet att jag är en besvikelse
Jag har snubblat över varje gräns
Men du förstår inte hur besviken jag är
på mig själv
Du försöker inte ens förstå
vill inte förstå

Jag kan se i dina ögon att du avskyr mig
Jag kan höra i din röst att du inte vill ha mig
Och när jag är i din närhet så kan jag känna
hur mycket du skäms över mig

Men mamma, ser du inte hur mycket jag försöker?
Nej, för du ser inte mig
I dina ögon är jag ingenting
Ingenting alls




Fri vers av ofin
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-27 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ofin