Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japp, tänkte en dag för länge länge sedan att hela världen var helt vriden och skrev detta som ett litet smakprov på hur jag uppfattade min vardag just då.


My point of view

Den gröna solen lyser blått,
träden dryper utav flott.

Stjärnor är svarta på himmel vit,
och kyrkan stinker utav sprit.

Sånger sjungs av döda män,
med fjädrar huggs de lem från lem.

Denna dag då månen sken,
vinden tystnade och jorden ven,

satt jag lugnt och började le,
för hela världen låg på sned.




Bunden vers (Rim) av Yamineko
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yamineko