Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha spenderat 7 timmar fast på en flygplats där det inte fanns något att göra och jag inte hade pengar att äta för så klämde jag ur mig detta när jag sen äntligen satt på planet. Skrivet för... en massa år sedan.


Release and Misery

Late at night my speak is slurred,
my thoughts awry and vision blurred.

Tired and sick I soar through air.
Why can't I sleep, this isn't fair!

Sightless, senseless, deaf and dumb,
food all eaten, to the last crumb.

Hungry, thirsty, stomach hurt,
I really feel like a piece of dirt.

Oh it's like I want to weep,
but I don't, damn it, I want to sleep!




Bunden vers (Rim) av Yamineko
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-27 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yamineko