Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan omvägar vi kör.


Är inte enkelspårig
men behöver raka rör
en autobahn där flödet susar

utan onödiga trösklar att snubbla över.
utan onödiga berg att söka äventyr ifrån.

Inga slalombackar att ta ut svängarna i.
Inga omöjliga kullerstenar
under högklackade skor.

Bevara mig för fallgropar
och snåriga skogspromenader.

Hoppa på i farten.
Jag väjer inte.
Vi kör!




Fri vers av Tina-sol
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-29 15:37



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så härligt skrivet. Raka rör är alltid bättre än att "knorra" till det.
2010-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Hellre Reeperbahn än Autobahn.
Och då menar jag bandet!
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol