Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten


Ensamheten är ingen sjukdom
Dock obotlig i vissa fall
och det skadar
och är väldigt slitsam
och det känns som samhällens dom
du är ensam
du är ensam
du är ensam

29.10.10




Fri vers (Fri form) av Julianna Strandberg VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-29 21:31



Bookmark and Share


  vargtass
visserligen ingen sjukdom men nog så tomt med ensamhet
fin dikt!
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP