Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Sade jag dig inte, att om du trodde skulle du få se Guds härlighet"


Jesu läkedom

tro

på JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 178 gånger
Publicerad 2010-10-30 04:23



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ja, Larz, det är de få radernas budskap! Tack för kommentaren!
2010-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Synonyma begrepp. Där börjar läkedomsprocessen.
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld