Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osmittbart

Sprickor i ditt leende
vittnar om ytlig falskhet
skrattet
smittar inte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-11-29 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan