Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTID PÅ EXPERIMENTSTADIET

skotten föll

och landsfadern dog

men var det en jungfrus

oskuld man tog?

gudomlig skönhet

gnistrande vit

det är väl naturligt

att längta dit

besudlad värld

på en sargad jord

en farlig färd

jag är med ombord

och kriget går

mot en stor final

min tid är svår

men jag har ett val

 

att ursprungstanken

är ren och skön

vet även den som

får dödens lön

orgasmens skottsalva

ekar tom

man smutsar pånyttfödd

jungfrudom

 

LARZ GUSTAFSSON 30/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-30 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP