Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud

din hud
mot min

får mig att skälva

det behövs så lite
så lite av din närhet

för att få mig
ur balans

jag älskar
det




Fri vers av pixiee
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-31 00:45



Bookmark and Share


    that girl
nära
2010-11-07

  Niclas Petersson VIP
En fantastisk känsla.
Med små underbara ord.
Gillar. Mycket.
2010-10-31

    ej medlem längre
Väldigt stark känsla
skrivet med sån enkelhet..
Snyggt!
2010-10-31

  Jocy Joyless
snyggt
2010-10-31

    Nicklas VIP
Huden, beröringen
bara andetaget från den man älskar
sätter hela världen i gungning.

fint.
2010-10-31

  queenia
underbara känsla...
*ros*
2010-10-31

  vargtass
Fint =)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee