Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var går gränsen

var går gränsen

linjen

där det inte längre är okej
där det inte längre är uthärdligt
där det inte längre går att klara det mörka
då det har ätit upp allt det ljusa
hur vet man?

du är stark
jag vet att du är stark
kommer du att vara tillräckligt stark?
vill du vara så stark?
hur stark kommer du behöva vara?
hur vet man?

det är svårt att stå vid sidan
fast ändå mitt i

ditt stöd
ditt bollplank
din älskling

din för alltid




Fri vers av pixiee
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee