Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trångsynthet

det slår ner som en bomb
när hon ringer upp igen

dom vill inte träffa oss
om jag följer med

inte för att dom inte tyckte jag var trevlig

men för att dom inte kan acceptera
vårt sätt att leva

20 år av vänskap
20 års stöttande extramamma
40 år föräldrarskap

är inte värt någonting

för vi har valt att leva utanför normen

dom klarar inte av att bortse från det
för att få behålla familjen

dom vill blunda för mig
vill inte låtsas om

undra om dom förstår
att dom även väljer bort
resten av familjen




Fri vers av pixiee
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee