Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eko med livboj kan lyfta ett rostigt ankare

Jag vrider
och vänder
på varenda
djävla
lampa
som finns
jag besöker
varuhus efter
varuhus
med
en allt mer sliten
handled
och röda
bakfylleögon
jag är inte ens
energi snål
ja hur jag än
gör
så kan jag inte
finna
ljuset
det
blir bara motsatsen
till vitt

Depression
är en skrattslukande
evighetsmaskin
en natt
utan
gryning

Men
ändå
någonstans
ekar leonard cohens
sångrad
inom mig

/Theres a crack
in everything
thats
how the
light
gets in/




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 21:31



Bookmark and Share


  queenia
det citatet sitter klockrent i din text..

fan.. cohen har sina stunder.. älskar honom...

the future.. mmmmm..

men det här citat kom från?
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan