Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 28 okt 2010, om Ny M.
Kommentera gärna.




Trash

I feel like someone's trash,
like something you enjoyed
because there was nothing
else in the fridge
and now I'm in the garbage
just waiting for someone
to pick me up.




Fri vers (Fri form) av Carin
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin