Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktoberfuktig Bangkok bris...

Halvflummig, halvpsykos vecka

inväntan av en tyst minut (mindfulnessen som aldrig blev av plågar)


och
TUSEN pennor jävlas

Ett virrvarr av tankar
..................som aldrig hittat ut

och nymålade röda naglar

Patetiska distraktion




Fri vers av kaffesump
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-02 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump