Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anarkism eller???

Somliga går med trasiga skor
Sjöng han
Och spatserade
På asfalts klädda gator
Iklädd i kjol




Fri vers av kaffesump
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump