Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme som inte ens isande hjärtan kan värja sig emot

En smekning
på åldrad
kind
av åldrad
hand

En kärlek
som
målar
om
ett
vitt sterilt
sjukhusrum

En
kärlek
som gör
allt
annat
till smått
och obetydelselöst

Musik
i den töndövas trumhinna
vatten
mot
uttorkade läppar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan