Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var och handlade idag, när jag kommit halvvägs till bussen hade jag redan glömt hälften av vad jag hade handlat. Minnet fylldes istället av spårämnen från gamla kärlekar. Längtan efter kärlek är stark, men även vänskap.


Något litet om närvaro





Det är lustigt det här med närvaro och frånvaro.
Bara för att man inte lägger ut texter själv på ett tag så betraktas man som frånvarande även om man håller kontakt med poeter på andra sätt.

Med mig är det så att har man väl blivit min vän så slutar man inte vara det bara för att det går litet tid mellan 'besöken'. Såväl här inne som ute i verkligheten.

För mig såväl som för mina vänner innebär det en sorts gammaldags trygghet i att kunna 'frånvara' en tid utan att bli betraktad som glömd eller inte längre välkommen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2010-11-03 18:30



Bookmark and Share


  Knickedick
Jovisst, om det är någon som man inte skulle behöva ha dåligt samvete för att man inte kontaktar dem ofat nog, så är det ju en vänner
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP