Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig lite blues

Bluesen hänger
i luften
som ett trasigt
munspel

Döden
sjunger sånger
i moll,
hela
veckan
vaknar
man upp
till
en
måndagsmorgon

Spegeln
har spruckit
och ruset
hjälper
inte
ett
skit


ge mig
jimmy reed
ge
mig
muddy waters
ge
mig
robert johnson




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-04 19:31



Bookmark and Share


    SaraT
nice
fattar inte riktigt varför raderna måste vara så många
och korta, men
i alla
fall
nice
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan