Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nej, jag har inga favoritlag. Jag kan inte ens reglerna i de där olika sporterna som är så frekventa över hela världen. Om jag nu ändå måste hålla på ett lag så väljer jag förstås Åshöjdens BK, en helt och hållet litterärt förekommande klubb.


När folk talar om hovet...



...tänker jag av någon anledning på hockey...

För visst finns det väl många människor som är mer intresserade av skridskor, klubbor, puckar, is och mål eller inte mål. Snarare än av en familj som lever en sorts fantasiliv som vi vanliga dödliga inte kan sägas ha mycket att göra med.

Eller?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 757 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-04 21:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Tjabo' är väl annars att kalla en som har svårt att bestämma sig för hur att bo, hos en vän, ute i parken, i egen lägenhet, på hotell, agera uteliggare i skogen vid en klippare, på vandrarhem eller som ständig passagerare i nattläger på tåg och där i kupé. En tveksam individ alltså, fast det kan uttalas 'tja bo?' Även.
2020-09-22

  Mats Henricson
Nu kan man vara illa ute, men "majestätsbrottet" får väl P1 ta på sig, jag citerade ju dem....
2010-11-04

  Mats Henricson
Nja, Tjabos liv har, tydligen, innehållit stunder som går utanpå allt vad fantasier erbjuder ! "Pälsklädda horor på middag , nakna under pälsen; Deltagit i innefester med narkotika på menyn ; Ätit på krog, ägd av en beryktad kriminell krogägare; " Allt från boken ( enl P1 idag) ...
2010-11-04

  Fale Bure VIP
Nu finns där inga gränser längre för gränsöverskridande...alla garderober står vidöppna...vädrar ut all unken skit...när kommer nyheten att Persbrandt dejtar Wolff
2010-11-04

  peter markurth
Sport= trams=tråk(utom att själv köra mc, samt använda vapen), kungen kan städa toa=fyller ingen funktion, jag har ej valt att ha en kung...
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP