Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett barnsligt drag hos mig, säger folk. Då skulle de träffa mina föräldrar, ety jag brås en smula på dem båda... (Är Kåthe ett tyskt förnamn? Pippa är ett engelskt flicknamn, Dick ett engelskt smeknamn på en pojke)


Svårare än så var det inte?




Fråga

Om man samlar flera hundra trummisar på ett fält.

Vad blir det då?



Svar

Ett helt batteri batterister

eller helt enkelt fältartister




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-05 00:52



Bookmark and Share


  ULJO
Svårare än så behöver inte humor vara. Galant.
2010-11-05

    Daniel Bergqvist
genialt i sin enkelhet
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP