Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om allt


Du

Som soppans dofter
I ljuvt sköte liten
Du vet precis allt




Fri vers (Fri form) av Daniel Bergqvist
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-11-05 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Bergqvist

Senast publicerade
vinter
I Ikea Tid
Jag för
Du
* Se alla