Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en misslyckad haiku om mig och dig


Jag för

Sjung för
Jag för
Men du då?




Fri vers (Fri form) av Daniel Bergqvist
Läst 191 gånger
Publicerad 2010-11-05 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Bergqvist

Senast publicerade
vinter
I Ikea Tid
Jag för
Du
* Se alla