Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att ditt leende är stelt trots att tiden går fort

Dina läppar
pratar med
tungor
som
aldrig
riskerar att
ens torka
i ökenvind

Rastlösa kameler
gör precis som
vanligt
inget undantag,
inga rakblad i
närheten
och inte ens då

Knullsugna deodoranter
doftar för säkerhetsskull
utan en tanke på
dom närmsta minuterna

Tiden täcker över sig
själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-11-05 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan