Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon

Stekta ägg
och coca cola
till frukost
keith richards
bok
livet ligger
på vardagsrumsbordet
girl your too bad girl your too rude
når mina öron via hörlurar

Regnbågen luras inte
längre
skatten är
närmare
än så




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-11-06 09:46



Bookmark and Share


  Missi VIP
En dikt som passar väl med mitt morgonhumör för dagen! Tack för den fina stämningen du fångat.
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan