Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lista

Det finns så mycket
jag inte har gjort

Jag gör en lista

Hoppa bungyjump

Dö en naturlig död

Råna en pensionär

Sova i en fängelsecell

Ha sex med okända

Få en könssjukdom

Gå till doktorn med byxorna nere

Stoppa näsan i nylagd asfalt

Bli överkörd av ångvält

Det
känns som att saker
hör ihop på
något sätt
jag kan bara inte
se hur




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan