Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och nu då ?

Rödvinspromenad
i tankarna
poesi
på lätta
fötter

Allting är
möjligt
ingenting
känns löjligt
jag ser
livet
i dödögat
och skrattar
kexsmulor
ut över nydammsugat
golv

Vinterbastu
i mitt hjärta
en skön
men behaglig
smärta
och lusten
är påträngande
het

Visst vore
det
skönt
om vi båda var nakna
nu




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 13:11



Bookmark and Share


  queenia
underbar i sin leklust... :)
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan