Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här får du gärna översätt miss med fröken, engelskans uttryck för en ogift tjejsare (om bilden, vilken inte är tänkt att ge uttryck för pennalism, utan snarare att jag är en snar brukare av pennan, att texterna brusar fram som en strid liten bäck)


Jag har alltid varit en missbrukare...




...jag har alltid umgåtts mest med tjejsare.

Inte alls något dåligt val, men kan kunde ju tycka det skulle bli en smula ensidigt.

Min bror som är gift och har trenne döttrar borde ju kunna tycka det han med, men jag vet faktiskt inte. Kanske har det där alls ingenting med kön att göra.

Det skulle kunna vara så att det har med ens personlighet att göra. Att pocenten alltid varit lägre när det kommit till att umgås med killar, män.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 13:24



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Pennfäktare som blev en missbetraktare?
eller en kille som hittat hem då pennan glöder i och med att den tjejer föder?
2010-11-07

  peter markurth
fyndigt=pennalism
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP