Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en poet här inne inspirerade (om bilden, är tagen på Hötorget i Stockholm city en dag för några år sedan då jag samlade på bilder i den här stilen till just poetsidan, med en gammal Minolta systemkamera, i stort sett helt utan 'elektronik')


Livets gång i några enkla ord




födsel
barndom
ungdomssynder

att vara vuxen
svensson eller äventyrare
på barerna och framför teven

sjukhusvård
hemmet för en gammal pensionär
lit de parade i kyrkan




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 00:21



Bookmark and Share


  Lotta Eng
Kvinnan föder gränsle över en grav..livet är kort
2010-11-09

  TheDouche
Dream as if you'll live forever
Live as if you'll die today....
2010-11-08

  Människa
"på barerna och framför teven"
Tycker om hur "framför teven" blir lika mycket en plats att vara - inte bara hamna - på som på barer.
2010-11-08

  peter markurth
alla slutar i graven=bäst ha kul nu
2010-11-08

  Monika A Mirsch VIP
det går undan under blomkålen - spännande kombination
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP