Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 8 november 2010.


När hela världen är en stor fitta

När kylan värker
inifrån och ut
Och när tårarna bränner
bakom rödsvullna ögon
Ja, då är det inte mycket som är värt något

När tankarna fastnar 
under blekfeta skalet
Och när känslorna hånar
och skriker och tär
Ja, då är det lätt att sluta orka

Jag vill så mycket
men det har ingen betydelse
Jag kan stånga huvudet blodigt mot betongväggen
men jag tror inte längre att det hjälper
Så jag torkar blodet från pannan
putsar upp fasaden igen
och ler stelt
För vad annat kan man göra
när hela världen är en stor fitta?




Fri vers (Fri form) av Lina Blikstad
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 08:22



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
älskade.. det kommer snart bli bättre <3
2010-11-08

    Jane S VIP
Kan väl lika gärna vara en stor kuk? Nej just det, för är den en stor kuk har den stake, så om världen skulle vara en stor kuk skulle den åtminstone vara på G. Dags att ändra på denna världsordning! Det är samma sak som bitch förresten, vad heter motsvarigheten på den manliga sidan?
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lina Blikstad