Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Ta på dig & gå

Ta på dig & gå


det är så jag hanterar

det hela

för att klara mig utan

dina misstag

dina sårande ord

jag tar på mig & går


går & går

tills det inte känns

tills fötterna tar över värken


inga värktabletter

kan läka dessa

smärtor


jag tar på mig & går

kanske vinden tar och sveper över som läkande balsam

kanske den är varm idag?

kanske är den kall idag?

bara den tar tag i min värk

& sveper om den

så slipper jag

ta bedövande medel idag


jag går & går

inbillar mig att det kan gå




Fri vers av destinyemmy
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

destinyemmy
destinyemmy