Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variationer på ett tema, dock ej av Paganini (det värsta med cyklar numera är att de läser modetidningar och bantar ner sig till ingenting och det har de apat efter cyklarnas ägare, flickorna runt en 20 bast)


Struntium - ett vanligt grundämne




Bränn inget ställbart
i trapphuset

Bränn inget bart
i ställhustrapp

Ställ inget brännbart
i trapphuset

Ställ inte trapphuset
i det brännbara

Ställ bara inte
trapphuset i Bränna




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 13:24



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underfundiga rader. =)
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP