Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mitt täcke




Inget är vackrare

eller kan bli närmare

än stunden

efter hetaste timmar

när vi ligger där

utmattade


med armar och ben

kors och tvärs

din blick som söker min

när du uttalar orden

som får mina kärlekstårar

att falla mot din axel


"ängeln min -

du var värd alla

dessa år

av längtan"


somnar sedan lycklig

och rörd

utan täcke

men inbäddad i din

kärlek

vore det rätt märkligt



om jag frös













Fri vers av Junitvillingen
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-08 15:43



Bookmark and Share


  Spir@
Ljuvt!
2010-11-10

  ULJO
En strålande kärleksdikt om ömhet och närhet.
2010-11-09

  walborg
Ljuvlig kärleksdikt.
2010-11-08

  blaite
Låter galet nice. Fin text
2010-11-08

    vilgot hellros
kanon :)
2010-11-08

    J. Herward
de sägs att en ensam själ som ingen har kär går med köldfrusna händer, men den som går kär går med händerna bara oavsett väder ;P
2010-11-08

  Nina Nightwish VIP
Helt underbart kärleksfull text.. Så vacker..
2010-11-08

  Line W
Vilken underbar och fantastisk text!!
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen