Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan


Ett litet barn är Herrens verk:
Det tittar på mig frågande:
Du kanske vet. Säg Vem är jag?
som om hans ögon frågade.

Men jag vet ej vad svaret bli.
Jag letar själv förgävit.
Det är inte lärt sig fram tills nu
så blir det svårt att säga...

Men... Lev och hitta svåret själv
på frågan Vem du är.
Är livet möjligen för det?
Att hitta rätt på vartifrån
vart vi är på väg
och varför vi är här...

8.11.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-08 16:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra frågeställning o diskussion
2012-04-03

  Bibbi VIP
Tycker om.
2011-02-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
En text som ställer existentiella frågor..
Utan att ha ha självklara svar som en automat..
gillas ;)))

APPLÅDER!!!!

kb
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP