Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm typing this with my middle finger

Det är lätt att vara rakryggad
(när man har fler än en ryggrad)




Fri vers av pokahontas
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-09 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pokahontas