Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter tolv finns alltid canal+

Intresserad?
definera
pulserande ovisshet
katastrofalt plattfall
frivilligt
allt är frivilligt

en ansträngande ansats
Hej
med sällskap av ensamheten själv
ett hårresande fiasko
möter avdomnat onanifinger




Fri vers av pokahontas
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-25 00:21



Bookmark and Share


  Gawain
Lite tragiskt, men säkert inte helt ovanligt. Vi lever ju så tätt ihop numera att ingen varken hör eller ser omkring sig. Enamhet mitt i en överbefolkad verklighet. Fantastisk motsägelsefullt, ack, men sant inte desto mindre.
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

pokahontas