Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikusvit 9 nov.-10


Kontrasternas land
fattigt - rikt, ruffigt - glasblankt
myllrande Kina


Sju dagar solsken
i den elfte månaden
njutningstillfälle


Den höga muren
från Mingdynastins dagar
promenadvänlig




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-09 03:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härlig reseupplevelse...så tänker jag när jag läser. Skulle också vilja uppleva Kina. Fint skrivet!
2015-07-16

  annaregina
Hej Gunnel! Vi är lika gamla! Jag är född 25.11.38. Har du läst mina haiku? mvh Astrid
2011-01-09

    ej medlem längre
En underbar haikusvit. Fint skrivet!


/Ann
2010-11-22

  Njord
Hej! Missade dessa Mycket fina haikuer!
Särskilt den 2a
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP