Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKTATOR

en kort tröja
som gör dig kåt
kanske blir äcklad själv
men gör det för dig.

du suger sprit från min kropp
slickar mig med din tunga
än en gång
över hela kroppen, min unga

jag luktar alkohol
och en frän doft
en frän doft som gör mig yr
och spyr

jag hade en hund en gång
men släppte den lös
hatade se den i koppel
och nu svansar jag efter dig

ett koppel av kedja av guld
en näve av muskler och järn
en vilja av jävlar
som smälter av din hetta

en varg som ylar
ännu en gång
sorgset det låter
månskenets beklagande sång

varjen är skjuten
den sjunger ej mer
du gjorde en päls
runt din hals den vi ser

med en varg kring din nacke
och med mig som din svans
med vargen och mig
du dansar diktatorns dans




Fri vers av Duva
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-11-30 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duva
Duva