Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våt i trosan

Våt i trosan av behag

jag fick

slick och dick

i flera timmar

varje dag

du gilla klämma

du gilla ta

jag måste säga

fyfan va du va bra

tio lakan

på en helg

sug och slick

och en massa svälj

torr i livet

nu där under

men dock vi haft

våra stunder




Fri vers av Duva
Läst 1818 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-02-02 23:23



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Utomordentligt bra. Bokmärker.
2008-06-21

  SerDuMig?
Jäkligt bra faktiskt!
2006-09-23

  Stefan Ek
hehe, gillar dubbelmeningen med tio lakan...
2006-03-27

  Peter Stjerngrim VIP
Efter att ha läst din text 'Samlag', vilken jag rekommenderar även andra att läsa ... , blir denna texts innehåll någonting som lämnar en känsla av tveksamhet och inte fullt så lockande erotisk framtoning ...
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Duva
Duva